Republika e Kosoves

Klinë

Misioni & Vizioni

Klina, hapësira jonë e përbashkët për kulturë, ekonomi, bujqësi e bashkëjetesë qytetare

Synim i veprimtarisë efikase është shtimi i besimit të njerëzve tek institucioni dhe tek administrata, duke siguruar relacion koherent ndërmjet qytetarit dhe administratës publike. Kjo është e domosdoshme për funksionimin e demokracisë. Në faqen zyrtare të Komunës së Klinës mund të gjeni dokumente dhe informata për punën e Ekzekutivit, Legjislativit dhe organeve të tij. Këtë mund ta bëni shumë lehtë duke vizituar web-faqen tonë dhe duke klikuar në menytë e vendosura. Lexo me shumë…

Kyçu

Regjistrohu

kalendari

Shiko online mbledhjen e Kuvendit të Komunës

Sondazhi

Sa jeni të kënaqur me shërbimet Komunale

View Results

Loading ... Loading ...

sherbimet

Statuti

Galeria

ORGANOGRAMI I KOMUNËS SË KLINËS

Hartat Zonale Klinë

Qasja në dokumente zyrtare

Plani Zhvillimor Komunal 2014-2021

Portali shteteror

Raporto ankesën për shërbime publike komunale

Faturat e tatimit ne prone

kushtet-lejet ndërtimore – certifikatë të përdorimit

Asamblea Virtuale

Legalizo Ndërtimin!

Regjistrimi i Biznesit të ri

PJESËMARRJA E GJERË PËR QEVERISJE TË MIRË

Instituti GAP

Himni

E-regjistri i biznesit

Harta e qytetit

Web Mail