Republika e Kosoves

Klinë

DREJTORIA E ADMINISTRATËS

Drejtor: Binak Sylaj

-Ing. i Teknologjisë

 

Ka lindur më 01.04.1964, në Maznik, Komuna e Deqanit

Familjar : I martuar baba i 3-Femijëve, qe nga viti 1978 jeton dhe vepron në Komunën e Klinës

 • Shkollën fillore në vendlindje
 • Shkollën e mesme ne Klinë, Teknik i laboratorit për Biologji,1978-1983
 • 1983-1984 Shërbim ushtarak
 • 1985-1989 SH.L .Ing. i Teknologjike, përpunimi i lëkurës, prodhimi i Këpucëve

Detyrat dhe pozitat institucionale dhe aktivitetet politike

 • 1990-1997 Bashkëaksionar në firmën private “Drilon Trade”, Klinë
 • 1990-1995 Kryetar i Aktivit nr-2 të LDK-së dega në Klinë
 • 1990-1994 Kryetar i Forumit Rinor për Klinën
 • 1995 Anëtar i Kryesisë se PPK-së dega ne Klinë, Nënkryetar
 • 1998-1999 Pjesëtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Brigada -132 Zona e Dukagjinit
 • 2000 e tutje Nënkryetar i degës se AAK-së në Klinë
 • 2007-2013 Anëtar i Kuvendit të Komunës Klinës
 • 2003-2007 Këshilltar për Punësim në MPMS, Zyra e Punësimit-Klinë
 • 2007-2009 Përgjegjës i Zyrës së Punësimit, Klinë
 • 2009-2017 Këshilltar për Punësim në MPMS- ZP-Klinë
 • 2018 – Drejtor i Administratës, Komuna Klinë