Republika e Kosoves

Klinë

DREJTORIA E KULTURËS, RINISË DHE SPORTIT

Drejtor: Skender Merturi

Ka lindur më 05.10.1983 në Pejë, jeton në  Klinë
Statusi Familjar: i pa martuar
Shkollën Fillore në Klinë
Të mesmen në Klinë
2001-2007  Kolegji “Tempulli’’-­ Drejtimi: Komunikacion Rrugore
2010-2018 Universiteti “Hasan Prishtina” – Shkencat Politike dhe Administratë Publike

Detyrat, pozitat institucionale dhe aktivitetet politike
2005 Aktivist i Lëvizjes VETËVENDOSJE në Klinë
2010-2013 Kryetar i Lëvizjes Qendra në Kline dhe Anëtar i Këshillit të Përgjithshëm në Prishtinë
2014 Koordinator i Komiteteve në LVV  Qendra në Klinë, anëtar i kryesisë, anëtar i Këshillit të Përgjithshëm në Prishtinë
2013-2017 Këshilltar në Kuvendin e Komunës Klinë,  LVV-ja
2018 – Drejtor për Kulturë, Rini dhe Sport në Komunën e Klinës