MIRË SE VINI NË KOMUNËN E KAMENICËS


Hyrja Regjistrohu

Faqja e Komunës së Kamenicës është faqja, në të cilën qytetarët e komunës sonë, por edhe me gjërë, mund të informohen për punën dhe të arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe të qytetareve tanë.


 

 
logo_top.jpg

eGov-Forumi ka qëllim ngritjen e vetëdijes dhe njohurisë për Teknologjinë e Informacionit dhe komunikimeve (TIK), si pajisje për të përmirësuar eficiencën dhe kualitetin e administrimit të komunës dhe prodhimit të shërbimeve të saj.

Fillimi
Lajmet
Komuna
Shërbimet
Qyteti
Projektet
Shpalljet
Forumi
FAQ

Q.SH.Q

Qendra e Shërbimit të Qytetarëve:

-Shërbimi i Kërkesave
-Shërbimi i Tatimit në pronë
-Shërbimi i Ofiqarisë

Orari i Punës: 08:00 - 16:00
Pauza: 12:00 - 13:00

Tel: 0280 371 969
e-mail: info.kamenice@rks-gov.net

Shto në Twitter Shto në Facebook Shto në MySpace
qredfc74cdc7bfc5e528a05530a360570b.png
 
Shfleto faqen zyrtare të Komunës në telefonin tuaj mobil. Skano QR-kodin. 
(Android dhe IOS)

Historiku

Koha e saktë e themelimit të Kamenicës si vendbanim nuk dihet, por duhet të jetë së paku aty nga mesjeta .Kjo përmendet në librin e borxhlinjve të Mikel Llukarit në vitet ’30-të të shek XV me emrin Chameniza,pastaj edhe në defterët turk të vitit 1455. Varësisht prej organizimeve të ish pushtet  jugosllav  ajo shpesh ishte komunë, por shpesh është trajtuar edhe si komunë e Qarkut të Gjilanit. Në vitin 1952 nga Qarku i Gjilanit, formohen tri rrethe:Gjilani, Kamenica dhe Vitia. Në vitin 1959  kur transformohen  rrethet, Kamenica shndërrohet në komunë te pavarur, si njësi e barabartë me komunat tjera ne vend. Me procesin e decentralizimit Komunës së Kamenicës  iu ka  shkëputur  një pjesë e territorit 18 fshatra .Nga  13 fshatrat  është krijuar komuna e re e Ranillugut  në vitin 2010,si dhe 5 fshatra i bashkëngjitën komunës Novobërdës. Tani  Komuna e Kamenicës  i ka  417km/2 dhe 40.000 banorë sipas  regjistrimit  të  fundit të popullsisë më vitin  2011.

Lajme

Kryetari Sinani takohet me përfaqësuesin e IOM –it
21 korrik 2017
DSC_0175.JPGKomuna përmes projektit për stabilizim të komuniteteve i cili është i financuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë, që realizohet nga organizata ndërkombëtare për migrim (IOM), ka nënshkruar memorandumin e mirëkuptimit për realizimin e projektit  për  rregullimin e  ndriçimit në disa fshatra të Komunës së Kamenicës. Sinani u falënderua  për bashkëpunimin e mirë me IOM-in, duke thënë se çdo investim, projekt që realizohet  në komunën tonë është në interes të qytetarëve tanë.
Projekti pritet të filloj së shpejti dhe do të realizohet brenda afatit prej 21 ditëve.
 
më shumë...

Po përmbyllim një nga një të gjitha premtimet e dhëna ndaj qytetarëve mbrenda mandatit 4 vjeqar
21 korrik 2017
20269885_1699655110062932_32344970_n.jpg
Ka përfunduar projekti i trajtimit të ujërave të zeza në lagjen Malësia në qytet i financuar nga Komuna e Kamenicës dhe Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor. Kryetari i Komunës Begzad Sinani ka vizituar përmbylljen e këtij projekti për të parë nga afër investimet e bëra “Përfundimi i këtij projekti ka qenë premtim dhe objektiv i yni pasiqë kësaj lagjeje çdo ditë po i shtohen ndërtimi i shtëpive dhe po urbanizohet ne po e përmbyllim rregullimin e trajtimit të ujërave të zeza në këtë lagje të qytetit për të vazhduar edhe me asfaltime të rrugëve të kësaj lagje " tha kryetari i komunës Begzad Sinani.  
 
 
më shumë...

Vihet gurëthemeli i Shkollës Fillore “Hasan Prishtina” në fshatin Busavatë
21 korrik 2017

Sthumbnail_DSC_0205.jpgot, është hedhur gurëthemeli i Shkollës Fillore “Hasan Prishtina” në fshatin Busavatë. Në këtë ceremoni morën pjesë përfaqësues nga: Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, Kryetari i Komunës së Kamenicës Begzad Sinani me struktura  komunale banorë të fshatit Busavatë, si dhe mysafirë të tjerë.

 

 

 

më shumë...

David Morley viziton Komunën e Kamenicës
18 korrik 2017
DSC_0158.JPG
Udhëheqës ekipi i HELVETAS në Bangladesh - David Morley  me bashkëpunëtorët e tij sot ka vizituar komunën e Kamenicës, ku është takuar me kryesuesin e kuvendit komunal Bajram Dërmakun dhe përfaqësues tjerë komunal.

më shumë...

Përfaqësues të KFOR-it vizitojnë komunën e Kamenicës
17 korrik 2017

DSC_0137.JPGKryetari i komunës së Kamenicës Begzad Sinani, sot ka mirëpritur përfaqësues të KFOR- it, Togeren Levis - LMT me bashkëpunëtorë.
Ata u interesuan për gjendjen e sigurisë në komunën e Kamenicës.
 
më shumë...

 

Kryetari i Komunës

begzad-sinani.jpg
Kryetari i Komunës së Kamenicës
BEGZAD SINANI

Lajmet e fundit

 logomeetyourheroes.png


 

 

Hyrja


Komuna Online

Udhëzues për qytetarë

Untitled-1-01.png
udhezuesIMG.jpg

riatdhesimi.jpg

Statuti i Komunës

    
        Statuti             Rregulloret
 

Orari i Punës

Prej: 08:00 - 16:00
Pushimi: 12:00 - 13:00

Webmail


web-mail

 


Identifikimi i kushteve dhe standardeve për lëvizje të lirë të personave me aftësi të kufizuar.

thumbnail-(1).jpg