Republika e Kosoves

Kamenicë

Kontakti

Numri pa pagesë për qytetarët:

Tel/Fix: 080011010

Zyra e Kryetarit

Tel/Fix: 03820047600
E-mail: qendron.kastrati@rks-gov.net
E-mail: arbresha.isufi@rks-gov.net

Zyra e Nënkryetarit 

Tel/Fix: 03820047602
E-mail:
faton.jakupi@rks-gov.net

Zyra e Nënkryetarit për Komunitete 

E-mail: bojan.d.stamenkovic@rks-gov.net

Zyra për Marrëdhënie me Publikun

Tel/Fix: 03820047643
E-mail:
margarita.rashiti@rks-gov.net
E-mail: vesna.kenic@rks-gov.net
E-mail: valdete.r.berisha@rks-gov.net
E-mail: albulene.bakiu@rks-gov.net

Drejtoria e Administratës së Përgjithshme

Tel/Fix: 03820047604
E-mail:
brikene.ramabaja@rks-gov.net

Drejtoria për Ekonomi Buxhet dhe Financa 

Tel/Fix: 03820047606
E-mail:
sinbad.sonki@rks-gov.net

Drejtoria Komunale e Arsimit

Tel/Fix: 03820047605
E-mail
:U.D mirhane.morina@rks-gov.net

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport 

Tel/Fix: 03820047611
E-mail:
arianit.a.ibrahimi@rks-gov.net

Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale

Tel/ Fix: 03820047614
E-mail: suna.zajmi@rks-gov.net

Drejtoria për Zhvillim Ekonomik dhe Diasporë

Tel/Fix: 03820047607
E-mail:
majlinda.krasniqi@rks-gov.net

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim

Tel/Fix: 03820047612
E-mail: pajtesa.krieziu@rks-gov.net

Drejtoria për Pronë, Kadastër dhe Gjeodezi 

Tel/Fix: 03820047613
E-mail: krenare.Mavriqi@rks-gov.net

Drejtoria e Urbanizmit dhe Planifikimit Hapësinor

Tel/Fix: 03820047609
E-mail
: ilir.kastrati@rks-gov.net

Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural

Tel/Fix: 03820047610
E-mail:
naim.arifi@rks-gov.net

Drejtoria për Shërbime Publike, Ambient dhe Inspektorat

Tel/Fix: 03820047608
E-mail:
ramadan.sh.basha@rks-gov.net