Mirë se vini në Ferizaj

Çdo vizitor të Ferizajt e rrethinës e presin:

 *  ngrohtësia shembullore e vendësve, 

 *  lidhjet e mira rrugore me të gjitha qytetet e Kosovës, me vendet e Ballkanit dhe të Evropës, 

 *  restorantet e motelet e shumta me ushqime të shijshme e shërbime cilësore, 

 *  festivale dhe manifestime të shpeshta kulturore,

 *  monumente interesante të natyrës e të kulturës,

 *  mundësi të mira për të pushuar e për t’u kënaqur në freskun e Maleve të Sharrit,

 

Lajme

Po punohet në ujësjellësin e Bibajt dhe Fshatit të Vjetër
22 gusht 2016
 Autoritetet komunale të Ferizajt bënë të ditur se tashmë janë futur mbi 2 kilometra tubacion ujësjellësi në projektin që do të ketë rreth 33 mijë metra rrjet dhe që pritet të kushtojë rreth 460 mijë euro.

më shumë...

U mbajt tryeza për trafikimin, narkomaninë dhe ekstremizmin
19 gusht 2016
 Ministria e Punëve të Brendshme e Kosovës mbajti sot në Ferizaj tryezë diskutimi me kryetarët e komunave të rajonit dhe me këshillat e sigurisë në bashkësi të po këtyre komunave, me temë “Trafikimi me qenie njerëzore, përdorimi i drogave dhe parandalimi i radikalizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm që çon në terrorizëm”. 

më shumë...

Shënohet rekord i arkëtimit të tatimit në pronë
19 gusht 2016
 Gjatë korrikut, arkëtimi i tatimit në pronë në Komunën e Ferizajt ka qenëmbi 70 për qind më i lartë se në muajon e njëjtë të vitit të kaluar.

më shumë...

U asfaltua rruga “Agushi” në Topojan të Gremes
19 gusht 2016
 Rruga së cilës sot iu dha shtresa e parë e asfaltit, do të jetë me rëndësi edhe si pjesë e unazës që do ta lidh këtë fshat me Rakajt dhe pastaj me magjistralen për në Shkup.

më shumë...

Renovohet stadiumi i Ferizajt
18 gusht 2016
 Në bazë të memorandumit, MKRS-ja investon mjete financiare në shumën prej 300 mijë euro, për vitin 2016 dhe 2017, ndërsa Komuna e Ferizajt merr përsipër të investojë vlerën prej 100 mijë euro në këtë periudhë dyvjeçare.

më shumë...

U asfaltua rruga “Fejzullah Çerkini” në Zaskok
18 gusht 2016
 Drejtoria e Infrastrukturës bëri të ditur se aktualisht në komunën e Ferizajt janë duke u asfaltuar, ose duke u përgatitur për asfaltim mbi dhjetë rrugë në qytet dhe nëpër fshatra.

më shumë...

Ferizaj e pret i stolisur nënpresidentin amerikan
17 gusht 2016
 Në ceremoninë e zbulimit të pllakës dhe emërtimit të rrugës Ferizaj-Gjilan me emrin Joseph R. “Beau” Biden III, po marrin pjesë edhe kryetari i Ferizajt Muharrem Svarqa dhe drejtori i Drejtorisë së Kulturës Rinisë e Sporteve, Naim Ferati.

më shumë...

Nderohet Cen Dugolli ne përvjetorin e rënies
17 gusht 2016
 Cen Dugolli ishte vrarë në mënyrë barbare nga forcat serbe, pasi nuk kishte treguar hollësi për organizimin e forcave të UÇK-së asokohe. 

më shumë...

Nënpresidenti Biden mori pjesë në përurimin e emërtimit të rrugës Ferizaj-Gjilan
17 gusht 2016
 Nënpresidenti Biden me këtë rast mbajti një fjalim emocionues, gjatë të cilit  tha se kjo rrugë do të vizitohet edhe nga brezat e ardhshëm të familjes Biden. Ai shprehu besimin se kosovarët do të ndërtojnë një vend të lirë, ku mund të realizohen ëndrrat dhe shpresat,  që u janë mohuar aq kohë.

më shumë...

Ferizaj ndihet mirë që nderon Bidenin
16 gusht 2016
 Ferizaj ndihet mirë që ka rastin ta ketë në mesin e vet nënpresidentin e shtetit më të fuqishëm të botës dhe ta nderojë atë me një gjest simbolik, me një pllakë kushtuar birit të tij Beau Biden dhe të shpreh mirënjohjeje e falënderim për SHBA-të për atë që kanë bërë dhe po bëjnë për Kosovën.

më shumë...

U mbajt takim publik për hartimin e PZHK
16 gusht 2016
 Interesimet e pjesëmarrësve të tubimit ishin lidhur me hapjen e rrugëve për tokat bujqësore, rujtjen e trashëgimisë, angazhimin e ekspertëve ferizajas në këtë projekt, higjienën publike, deponitë e mbeturinave, legalizimin e objekteve të banimit, mirëmbajtjen dhe sigurinë e banesave etj.

më shumë...

 

Aplikimi Online

Pasqyrat dhe Planet

Riatdhesimi

Qasje ne dokumente publike

Udhërrëfyesi

Raporti i Auditorit

Statuti i Komunës

faturatatimit

Instituti GAP dhe Inpo

Facebook