Republika e Kosoves

Ferizaj

Besnik Berisha

 

Datëlindja : 06.01.1964

Arsimimi : Master në Ekonomi

Përvoja punës :  Mësimdhënës në Shkollën e Mesme  1989 – 1994

Gjatë luftes 1998-1999  pjestarë i UÇK-së,në radion “Kosova e Lirë” dhe Agjencinë e lajmeve “Kosovapress”

1999 – 2004   Drejtor i Radiotelevizionit “Festina” – Ferizaj

2004 – 2010   Koordinator i QKRA – Ferizaj

2010 – 2012 Drejtor i Departamentit për Prodhimin e Dokumenteve, MPB

2013 – 2016  Menaxher i Prodhimit të Dokumenteve në DPD-MPB

2017 –   Drejtor i Shëndetësisë, KK Ferizaj

Gjuhët:  Shqip – amtare, serbisht-mirë, anglisht – elementare

Shkathtësitë kompjuterike: Word, Exel, Power Point etj.

Natyra: I përgjegjshëm, objektiv, kreativ, komunikativë.