Republika e Kosoves

Ferizaj

Afrim Llabjani

Afrim Llabjani i lindur më 22 shkurt, shkollën fillore, klasa I – IV e ka kryer në fshatin Prelez i Muhaxherëve, kurse klasën V – VIII në fshatin Babush. Shkollën e mesme gjimnazin shoqëror-gjuhësor e ka kryer në Ferizaj, kurse studimet në Universitetin e Prishtinës, në Fakultetin Filozofik – dega Pedagogji.

Pas përfundimeve të studimeve ka filluar punën si mësimdhënës klasor, këtë profesion e ka ushtruar për 11 vite, ndërsa  gjatë kësaj periudhe ka ndjekur shume trajnime dhe seminare profesinale,  kurse nga viti 2012 është punësuar si  Zyrtar i Arsimit Parafillor dhe Fillor në Drejtorinë e Arsimit në Ferizaj.

Karrierën politike e kam filluar në Partinë Demokratike të Kosovës – dega Ferizaj, fillimisht si kryetari i Rinisë Demokratike – dega në Ferizaj, më pas kam ushtruar edhe funksione tjera brenda rinisë dhe partisë, aktualisht jam anëtarë i Këshillit të Degës së Partisë Demokratike në Ferizaj.

Ka udhëhequr për katër vite Drejtorinë e Arsimit dhe sërish është emëruar drejtor i këtij dikasteri.