Republika e Kosoves

Ferizaj

Emri Mbiemri          Titulli                                                                                                                                           E-mail

1. Selim Marevci Shef i Kabinetit selim.marevci@rks-gov.net
2. Afrim Matoshi Zyrtar për mbarvajtjen e punëve të kuvendit si dhe zyrtar i protokollit afrim.matoshi@rks-gov.net
3. Florim Bajrami Nënkryetar i Komunës
4. Bedri Pajaziti Zyrtar për logjistikë (shofer) bedri.pajaziti@rks-gov.net