Republika e Kosoves

Ferizaj

Njazi Behluli u zgjodh kryetar i fshatit Talinovc i Muhaxherëve

10 fermerë përfitojnë fidene të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Ferizaj në vitlindjen e 150-të të tij, nuk do të ishte i tillë, pa kontributin e familjeve të vjetra, që ngritën e fuqizuan qytetin tonë, andaj sot në këtë përvjetor të qytetit, ndava dekoratën më të lartë “NDERI I QYTETIT” për FAMILJEN KURTI🏅 Për qytetarinë, vlerat intelektuale e atdhetare, sakrificën e kontributin e veçantë në përfaqësimin, ngritjen e emancipimin e Ferizajt.

Në shënim të 150 vjetorit të themelimit të Ferizajt, me respekt e vlerësim për vlerat më të ndritura, kontributin e çmueshëm, ndava dekoratën më të lartë “NDERI I QYTETIT” për FAMILJEN VATA🏅 Për qytetarinë, vlerat intelektuale e atdhetare, sakrificën e kontributin e veçantë në përfaqësimin, ngritjen e emancipimin e Ferizajt.

150 vjet qytet, histori, lavdi e vlera të mirëfillta, ku në shënim të këtij përvjetori ndava dekoratën më të lartë “NDERI I QYTETIT” për FAMILJEN GOGA🏅 Për qytetarinë, vlerat intelektuale e atdhetare, sakrificën e kontributin e veçantë në përfaqësimin, ngritjen e emancipimin e Ferizajt.

Kuvendi i Komunës miratoi uljen e tatimit në pronë

Ulet tatimi në pronë në Ferizaj✅💶📉vendim që krijon barazi për të gjithë

Qendron Sadiku është i riu ferizajas i angazhuar në cilësinë e menaxherit regjional me kompani suedeze në fushën e standardeve të infrastrukturës dhe sigurisë në trafik, ku pata kënaqësinë ta prisja në zyrën time e ku biseduam mbi mundësitë e bashkëpunimit e investimit në këtë fushë, duke sjellë përvojat më të mira suedeze në këtë fushë.

Komuna e Ferizajt pritet në Unionin e Bashkive në Tiranë