Mirë se vini në Pejë

Me qëllim që qytetarit ti ofrohen sa më shumë informata, në këtë faqe do të gjeni dokumente dhe informacione të shumta për punën e Kuvendit Komunal dhe organeve të tij. Në faqen zyrtare të Komunës së Pejës mund t’i gjeni të dhënat e përgjithshme për Komunën e Pejës. Duke hyrë nëpër menytë e caktuara, ju mund të njiheni më mirë me historikun, profilin dhe të dhëna tjera të rëndësishme për Komunën e Pejës, popullsinë, organizimin, strukturën dhe funksionet e organeve të pushtetit lokal. "Peja qytet në të cilin vlen të jetohet dhe të vizitohet” 

Ligjin për Qasje në Dokumente Zyrtare Shkarko.pdf 
 

Qyteti i Pejë si vendbanim daton që nga kohërat më të hershme Ilire, dhe ishte qyteti më i rëndësishëm i Dardanisë Antike.

 >> Më Shumë..  

 

Përdorimi i Gjuhëve

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .

Lajme

Takim me përfaqësuesit e kontigjentit italian
24 mars 2017
 Drejtori i Arsimit në Komunën e Pejës, z.Besim Avdimetaj ka pritur në takim pune përfaqësuesit e kontigjentit italian.
më shumë...

NJOFTIM - TAKIMI I ASAMBLESË KOMUNALE
24 mars 2017
 Asambleja Komunale në Pejë,më 29 mars 2017 do të mbajë mbledhjen e vetë  të rregullt, duke filluar në ora 10:00, me këtë rend të ditës.HP0020.jpg më shumë...

Komiteti për Politikë e Financa mbajti takimin e radhës
22 mars 2017
 Komiteti për Politikë e Financa (KPF) i Kuvendit Komunal të Pejës i kryesuar nga Dr.Islam Husaj, i shqyrtoi dhe miratoi propozimet e paraqitura nga Drejtoratet përkatëse dhe Kryetari i Komunës. më shumë...

Takim me përfaqësueset e komuniteteve fetare
22 mars 2017
Drejtori i Administratës në Komunën e Pejës, z.Fatmir Asllani me bashkëpunëtor  ka pritur në takim pune znj.Pranvera Hoxha dhe  znj.Kevsere Muka nga Departamenti i Grave të Bashkësisë Islame-Pejë dhe  znj.Shyhrete Nikqi nga Komuniteti Protestant -Pejë. më shumë...

Shënohet Dita Ndërkombëtare e Pyjeve
22 mars 2017
 Drejtorati për Bujqësi, Pylltari dhe Hidroekonomi në Pejë në bashkëpunim me Organizatën CNVP , Agjensionin e Pyjeve dhe Drejtoratin për Arsim Shkencë dhe Teknologji,me rastin e Ditës Ndërkombëtare te Pyjeve, organizuan mbjelljen e  fidanëve te pishave ne oborrin e shkollës fillore “Dëshmorët e Kombit” në fshatin Baran. më shumë...

Vlerësimi profesional i fëmijëve me nevoja të veçanta
22 mars 2017
 Është mbajtur takimi i radhës i ekipit vlerësues komunal për  fëmijët me nevoja të  veçanta edukativo-arsimore. më shumë...

Njoftim - Takimi i Komitetit për Politik dhe Financa
15 mars 2017
 Njoftoheni se të  Martën me 21 mars 2017 mbahet takimi i rregullt i Komitetit për Politik dhe Financa (KPF).

Takimi mbahet  në Sallën e Takimeve, Zyra e kryesuesit Dr.Islam Husaj, në ora 10:00.

më shumë...

Kisha gjermane ka shpërndarë ndihma për familjet në nevojë
14 mars 2017
 Komuna e Pejës përmes Zyrës për Barazi Gjinore në bashkëpunim me Kishën katolike të Petërsbergut të Gjermanisë e përfaqësuar nga Prifti Erich Steigner kanë shpërndarë ndihma ushqimore për 40 familje në nevojë. më shumë...

 


>>
Udhëzimi Administrativ për masat e vçanta për regjistrimin e pronës së paluajtshme të përbashkët në emër të dy bashkëshortëve


 
 
 
  

Komuna Online

Statuti


riatdhesimi.jpg

Gis Online

Kontakti

Arkivi

Instituti GAP

 

Gjuhët

 

Si t'i qaseni dokumenteve publike në komunën tuaj

Lejet Ndërtimore
 

 
E-Faturat : Tatimit në Pronë

 
 

>> Vegza
 
Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .