Republika e Kosoves

Pejë

e-Komuna

Ky është linku i E-Komuna për qytetarët e Pejës

Ky link ju dedikohet personave fizik dhe juridik në territorin e Komunës së Pejës. Përmes këtij Linku Ju mund të informoheni për disa dokumente primare që ju nevojiten paraprakisht t’i përgatitni para se të aplikoni për cilindo dokument që mund ta merrni në sportelet e Komunës së Pejës. Përmes këtij Linku do të mundohemi që t’i informojmë qytetarët e Komunës së Pejës për dokumentet e nevojshme, por njëkohësisht po tentojmë që të krijojmë qasje elektronike shumë të lehtë për qytetarët e Komunës së Pejës dhe në të njëjtën kohë të formojmë sportelin elektronik.