Mirësevini në Malishevë      

Faqja e Malishevës është faqe në të cilën qytetarët e Komunës sonë, por edhe më gjërë, mund të informohen për punën  dhe të arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe të qytetarëve tanë...!

  
Zyra për Informim Publik        
               
E-maili zyrtar i komunës është:  
                                                                        komuna.malisheve@rks-gov.net

kkmalisheve@gmail.com

tel: 029 269 043


 


   
 

Platforma buxhetore e Komunës së Malishevës

Buxheti i Komunës së Malishevës
75700_Logo_JPEG12-(1).jpg


Qasje në Dokumente Publike

Për qasje në dokumente publike (zyrtare), duhet që ta shkarkoni formularin më poshtë, ta plotësoni dhe të dorëzoni te sporteli i Zyrës Pritëse në objektin e Komunës së Malishevës, ose përmes e-mail adresës zyrtare.
Për çfarëdo lloj informatash shtesë mund ta kontaktoni zyrtarin-en për qasje në dokumente publike.

e-mail: aferdita.duraku@rks-gov.net
 Tel.   045/985-310

 

  Ligji për qasje në  Dokumentat zyrtare Kliko Këtu

Formulari për qasje në dokumentat zyrtare  Kliko Këtu

 

 

Udhëzues - E drejta për mbrojtjen e të dhënave personale ( Kliko Këtu )

 

Lajme

Promovohet kultivimi i bimëve mjekuese dhe aromatike në Komunën e Malishevës
26 korrik 2017

Sot në fshatin Tërpezë, përkatësisht në ambientet e kompanisë “AgroShqiponja”, është bërë promovimi i kultivimit të bimëve mjekuese dhe aromatike, projekt të cilin e përkrahë edhe USAID-i. Në këtë ceremoni mori pjesë Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, përgjegjësi i USAID-it për bujqësi, Mike de la Rosa, drejtori komunal për bujqësi, Murat Hoxha dhe kultivues të këtyre bimëve nga Malisheva dhe komunat përreth, që bashkëpunojnë më këtë kompani të kultivimit dhe grumbullit të bimëve mjekuese dhe aromatike.

më shumë...

ZYRA KOMBËTARE E AUDITIMIT (ZKA), VLERËSON POZITIVISHT QEVERINË BEGAJ, NDAJ DETYRIMEVE TË OPERATORËVE EKONOMIKË
26 korrik 2017
 

 

Sipas  Zyrës Kombëtare të Auditimit, Komuna e Malishevës ka zbatuar kontrollë të mirë, në menaxhimin e obligimeve financiare. Për këtë arsye, Komuna e Malishevës nuk ka marrë rekomandime në këtë fushë nga Auditori.

më shumë...

ZGJEDHJET LOKALE, më 22 TETOR 2017,PERIUDHA PËR NDËRRIMIN E QENDRAVE TË VOTIMIT 26 Korrik – 12 Shtator
25 korrik 2017
 
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i Republikës së Kosovës është duke bërë përgatitjet për organizimin e Zgjedhjeve Lokale, të cilat do të mbahen më 22 tetor 2017.

 

Votuesit do të kenë mundësi të informohen dhe t’i kontrollojnë të dhënat e tyre në lidhje me Qendrën e tyre të Votimit në Zyrën e Komisionit Komunal të Zgjedhjeve në Komunën e tyre, ose në ueb-faqen e KQZ-së  www.kqz-ks.org, në linkun “Ku do të votosh”.

më shumë...

Rendimentet e grurit në Malishevë, u sollën rreth 4200 kg për një hektar
24 korrik 2017

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, sot ka mbajtur mbledhjen e rregullt të Këshillit të Drejtorëve, ku drejtorët e drejtorive kanë raportuar për punën e tyre gjatë javës së kaluar, si për planifikimet  e tyre, për javën në vijim. Në këtë mbledhje, u tha se rendimentet e grurit në territorin e Komunës së Malishevës, kanë qenë rreth 4200 kilogram, për një hektar.

më shumë...

 

Hyrja


Aplikimi Online

riatdhesimi.jpg

STATUTI I KOMUNËS

Njoftimet

Gjendja Civile-Online

plani-zhvillimor1.jpg


    KLIKO KËTU 

 DRAFT PLANI ZHVILLIMOR I KOMUNËS SË MALISHEVËS


Vërejtjet dhe sugjerimet mund ti dërgoni në këtë E-mail: pzhkmalisheve2016@gmail.com