Republika e Kosoves

Malishevë

Mërgimtari Robert Hoti ndihmojë 30 familje

2024/04/08 - 12:37

Mërgimtari, Robert Hoti nga fshati Carrallukë i cili punon në shtetin e Suedisë, sot ndihmojë 30 familje me pako ushqimore dhe me nga 50 kg miell.

Drejtori për Mirëqenie-Sociale, Shqipron Berisha, në emër të institucioneve komunale e falënderoi, Robert Hotin për këtë ndihëm bamirësie që po u ofron familjeve në nevojë të komunës sonë, në  muajin e shenjtë të ramazanit dhe në pragë të festës së ‘Fitër Bajramit’.