Republika e Kosoves

Malishevë

Zyra për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Integrim Evropian

Haxhi Krasniqi-zyrtar për Integrime Evropiane

e-mail: haxhi_kr@hotmail.com

tel: 045985328