Republika e Kosoves

Malishevë

Ma.sc. Vesel KRASNIQI

Nënkryetar
Datelindja 03.03.1973
Vendlindja: Banjë
Profesioni: Ekonomist

Karriera e punës:

01.09.2000-01.09.2001- Zyrtar i Turizmit në Drejtorinë për Ekonomi, Buxhet dhe Financa në Komunën e Malishevës

01.06.2003-09.11.2005- Shef i Inspektoratit në Drejtorinë për Ekonomi, Buxhet dhe Financa në Komunën e Malishevës

09.11.2005-21.01.2008- Shef  i Thesarit në Drejtorinë për Ekonomi, Buxhet dhe Financa në Komunën e Malishevës

21.01.2009-29.09.2017- Drejtor i Drejtorisë për Ekonomi, Buxhet dhe Financa në Komunën e Malishevës

Në qeverinë Haradinaj- Zëvendësministër në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

04.06.2020-22.03.2021 – Ministër i Ministrisë për Tregti dhe Industri në Qeverinë e Republikës së Kosovës