Republika e Kosoves

Malishevë

Drejtoria për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

 

 

Emri: Hajdin

Mbiemri: BERISHA

Ditëlindja: 25.04.1970

Vendlindja: Gurbardh – Malishevë

Statusi martesor: I martuar

Profesioni: Jurist i diplomuar

Numri i telefonit: 045 985191

e-mail: hajdinberisha1@gmail.com

Karriera e punës:

1993-1997- Mësues në shkollën fillore në Gurbardh

1998 – 1999-pjestarë i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

1999 – 2014-Sekretar në NTU “Kosovatrans” Prizren

2014  -2017- Drejtor i Drejtorisë për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

2018 – 2021, Nënkryetar i Komunës së Malishevës

Nga dhjetori 2021 deri mars 2022, Asamblist në KK të Malishevës

Mars 2022 -Drejtor i Drejtorisë për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

Karriera politike:

Nga viti 1995- 1997, Sekretar i Partisë Parlamentare, dega në Malishevë,

Nga formimi i PDK – anëtar dhe aktivist i kësaj partie deri në vitin 2013

Nga viti 2014, anëtar dhe pjesë e strukturave të Nisma Socialdemokrate,

pjesë e kryesisë së Nisma Socialdemokrate – dega në Malishevë.

Anëtar i Këshillit Kombëtar të Nisma Socialdemokrate,

Kandidat për Deputet në Parlamentin e Republikës së Kosovës në zgjedhjet e vitit 2021,

Aktualisht, Kryetar i Nisma Socialdemokrate – dega në Malishevë