Republika e Kosoves

Malishevë

Drejtoria për Urbanizëm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emri: Avdi

Mbiemri: Morina

Ditëlindja: 16.06.1980

Vendlindja: Burim (ish Joviç)

Statusi martesor: I martuar

Profesioni: Jurist

Numri i telefonit: 044 262 879

e-mail adresa: avdi.r.morina@rks-gov.net

Karriera e punës dhe politike:

Profesor në shkollën profesionale “Qendra e Kompetencës” në Malishevë.

Drejtor i Drejtorisë së Arsimit në Komunën e Malishevës 2016-2018.

Këshilltar politik i zëvendëskryeministrit në Qeverinë e Republikës së Kosovës, z.Fatmir Limaj.

Këshilltar politik i ministrit të Ministrisë për Tregti dhe Industri, z.Vesel Krasniqi.

Asamblist i zgjedhur në Kuvendin e Komunës së Malishevës, për tri mandate, 2013, 2017 dhe 2021.

Anëtar i Kryesisë së degës së Nisma Socialdemokrate në Malishevë.