Republika e Kosoves

Malishevë

Zyra për të drejta të njeriut dhe komunitete

EDONA KRASNIQI- Zyrtare për Komunitete dhe Kthim

tel: 045 651 526

e-mail: kransiqi.edona@hotmail.com

 

VERA BYTYÇI- Zyrtare për të drejtat e njeriut dhe barazi gjinore

tel: 044 407 973

e-mail: verabytyqi235@hotmail.com