Republika e Kosoves

Kamenicë

Administrata e Përgjithshme

 

Merita Agaj-  Administrata e Përgjithshme

Tel/Fix: 03820047604
E-mail: merita.agaj@rks-gov.net

Merita Agaj është e lindur në Hogosht, Kamenicë.

Shkollimi:
Shkollën fillore e përfundoi Hogosht në Kamenicë, ndërsa Shkollën e Mesme të Mjekësisë “Dr.Asllan Elezi” e mbaroi në Gjilan.
Master i Shkencave Mjekësore në “Kolegjin AAB”.

Përvoja e Punës:
2009-2013 Asambleiste në Kuvendin Komunal në Kamenicë nga radhët e AAK-së dhe Anëtare në Komitetin për Komunitete.
2004-2022 Infermiere në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Kamenicë.
2012-2022 Kryetare e Forumit të gruas në AAK. 2014-2022 Nënkryetare e AAK-së në Kamenicë.

Shkathtësitë:
Gjuhët e huaja: Anglisht
Aftësitë Kompjuterike: Microsoft Office.