Republika e Kosoves

Kamenicë

Zhvillimit Ekonomik dhe Diasporës

 

Burbuqe Leka – Drejtoria për Ekonomi, Zhvillim dhe Diasporë

Tel/Fix: 03820047607

E-mail: burbuqe.leka@rks-gov.net

Shkollimi:
Master i Shkencave Juridike, Kushtetuese-Administrativ.
Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”
Trajnime shtesë: Hartimi i kontratave të punëtorëve
Promovimi i ideve inovative nga të rinjët në Ndërmarrësi

Përvoja e Punës:
2020-2022 Anëtare e Kryesisë së Lëvizjes Vetëvendosje në Dardanë
2021-2022 Gjykata Themelore Gjilan – Dega në Kamenicë

Shkathtësitë:
Gjuhët e huaja: Anglisht
Aftësitë Kompjuterike: Microsoft Office.