Republika e Kosoves

Kamenicë

Mbrojtje dhe Shpëtim

Aktualisht ushtrusë i detyrës për Drejtorinë Mbrojtje dhe Shpëtim është zgjedhur Shefik Beqiri, për shkak se Pajtesa Krieziu gjenden në pushim të maternitetit.