Republika e Kosoves

Kamenicë

Kulturë, Rini dhe Sport

Arianit Ibrahimi- Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport

Tel: 045370655
Tel/Fix 03820047611
E-mail: Arianit.a.ibrahimi@rks-gov.net

Arianit Ibrahimi është i lindur më 22 dhjetor 1987. Shkollën fillore e përfundoi në Kamenicë, ndërsa të mesmen në Gjilan.
Studimet Bachelor dhe Master i ka përfunduar në Universitetin e Prishtinës, Fakulteti i Arteve të bukura, dega Pikturë.

Në periudhën 2010 – 2017 ka punuar si Mësimdhënës i Kulturës Figurative në shkollën fillore “Fan.S.Noli” në Kamenicë.

Në vitin 2018 është zgjedhur Drejtor për Kulturë, Rini dhe Sport në Komunën e Kamenicës.