Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Vushtrri

 

 

SHKELZEN XHAFERI 

Drejtor i Drejtorisë për Shërbime Publike

Shkelzen Xhaferi, i lindur me 13.09.1987 në fshatin Doberllukë.

Shkollimi :

Përvoja :

Politika :

Shkelzeni  jeton në fshatin Doberllukë me prindërit, bashkëshorten Emrahen  dhe vajzën Ajna.

Email : Shkelzen.xhaferi@rks-gov.net

Tel : 045-111-399

(038) 200-42428

 

 Kompetencat dhe përgjegjësitë e Drejtorisë për Shërbime Publike