Republika e Kosoves

Vushtrri

Lorik Maxhuni

Drejtor i Drejtorisë për Shëndetësi dhe Përkujdesje Sociale

Lorik Maxhuni lindi në vitin 1994, në Vushtrri. Ka studiuar Shkenca Politike në Fakultetin Filozofik në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, për të vazhduar më pas studimet master për Politikë Ndërkombëtare, gjithashtu në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Në vitin 2017 është zgjedhur për herë të parë këshilltar komunal në Komunën e Vushtrrisë nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, ndërsa në vitin 2021 është zgjedhur për herë të dytë si këshilltar komunal.

Gjithashtu ka mbajtur për një periudhë pozitën si Këshilltar i lartë politik në Ministrinë e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në Republikën e Kosovës.

Më 02.10.2023 është emëruar Drejtor i Drejtorisë për Shëndetësi dhe Përkujdesje Sociale në Komunën e Vushtrrisë.

 

lorik.maxhuni@rks-gov.net

(038) 200 42411

Adresa: Rruga “Isa Boletini” nr.10

42000 Vushtrri, Kosovë

Zyra Nr.21

 

 

 

Kompetencat e Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Përkujdesjes Sociale: