Republika e Kosoves

Vushtrri

                                             L  I  S  T  A
e anëtarëve të Kuvendit të Komunës së Vushtrrisë 2021-2025
Nr. Emri dhe Mbiemri Subjekti politik
1. Adnan   Lahu LDK Profili
2. Agron   Përçuku LDK Profili
3. Alban Bajrami LDK Profili
4. Ali Januzi LVV Profili
5. Arlind   Gogolli PDK Profili
6. Behar Duraku LDK Profili
7. Bekim   Zabërgja NISMA Profili
8. Bujar Pllana LDK Profili
9. Edona Gashi LDK Profili
10. Fakete Dushi LDK Profili
11. Fatmire Cecelia LVV Profili
12. Faton Hyseni LB Profili
13. Galip Avdiu PDK Profili
14. Gentiana Rama LDK Profili
15. Gresa Muli LVV Profili
16. Blerina Shala PDK Profili
17. Ilmi Azemi PDK Profili
18. Kushtrim Hyseni PDK Profili
19. Leonora Gërguri LDK Profili
20. Lorik Maxhuni PDK Profili
21. Mek Selaci LVV Profili
22. Melihate Basholli – Latifi PDK Profili
23. Mensur Kasumi PDK Profili
24. Mensur Kastrati AAK Profili
25. Mentor Hasani PDK Profili
26. Zojë Hajrizi PDK Profili
27. Spasoje Stefanovic L. SERBE Profili
28. Nasuf Aliu LVV Profili
29. Nurie Halili PDK Profili
30. Nurten Çerkezi Gjyshinca LVV Profili
31. Refik Maloku LVV Profili
32. Shkëlzen Xhaferi LDK Profili
33. Sylejman Meholli LVV Profili
34. Agim Bregaj LDK Profili
35. Ymer Haradinaj LVV Profili