Republika e Kosoves

VitiTenderi Data e fillimit Data e mbarimit Veprimet
Shërbimet e ndriçimit profesional, binës, akcesorëve dhe zërimit për nevoja e Autoritetit kontraktues
657-23-1157-2-2-1
22-02-2023 10-03-2023 Detajet
Furnizim me material higjenik për të gjitha njësit shpenzues
657-23-966-1-2-1
16-02-2023 07-03-2023 Detajet
Furnizimi (Blerja) e paisjeve mjekesore rentgen i dhëmbëve, monitor dhe EKG-për QKMF-në Viti
657-23-1180-1-2-1
23-02-2023 13-03-2023 Detajet
Furnizim me reagensa laboratorike për QKMF-n
657-23-1179-1-2-1
23-02-2023 13-03-2023 Detajet
Shërbimet e transportit me autobus për nevojat e Autoritetit kontraktues
657-23-1350-2-2-1
27-02-2023 17-03-2023 Detajet
Faza finale e punimeve në Ndërtimin e objektit për NJPZSH- Viti
657-23-1832-5-2-1
13-03-2023 30-03-2023 Detajet
Sigurimi i automjeteve të komunës së Vitisë
657-23-1465-2-3-6
06-03-2023 10-03-2023 Detajet
Furnizimi me mjete për fermer lavërtari ( Spërkatëse 400 L dhe 40 L- Kosa rrotative - Freza ± Shokluese të misrit - Piatore ± Pllugj - Grebuja ; Mbjellëse dy rendore të patates dhe Makina për mbjelljen e misrit)
657-23-783-1-1-1
14-02-2023 24-03-2023 Detajet