Republika e Kosoves

Novobërdë


Inspekcioni

Informata personale

Emri dhe mbiemri: GoranSimijonovic
Adresë: Fshati Straza-Novoberde
E-mail:
Telefoni fiks:
Data e lindjes:
Profesioni: