Republika e Kosoves

Lipjan

 

Filloi kuizi i diturisë 2024

2024/03/01 - 2:31

Kryetari i Komunës së Lipjanit, z. Imri Ahmeti së bashku me nënkryetarin z. Diamant Bytyqi dhe drejtorin e Arsimit z. Rasim Hasani sot kanë marrë pjesë në hapjen e Kuizit të Diturisë 📚.
Kryetari Ahmeti ka shprehur gatishmërinë e institucioneve lokale për të mbështetur iniciativa që promovojnë arsimimin dhe përgatitjen e brezit të ri ashtu siç ka përkrahur edhe kuizin që filloj sot.🌟
“Ne besojmë në fuqinë e edukimit dhe garës së diturisë për të ndihmuar në zhvillimin e të rinjve tanë, andaj ne do të vazhdojmë të mbështesim kuizet dhe iniciativat të tilla e të cilat inkurajojnë dijen dhe përgatitjen e brezit të ri 🌟📚, prandaj kudo që ka mundësi për të nxitur shkollimin dhe arsimimin e tyre, ne do të jemi aty për ti përkrahur”, ka thënë Kryetari i Komunës z. Imri Ahmeti.
Ky kuiz do të zhvillohet në SHFMU “Ismail Luma”, me pjesëmarrjen e 21 shkollave të komunës së Lipjanit, duke përfshirë edhe shkolla private, nga klasa e 6-të deri në klasën e 9-të.
Kuizi është dizajnuar në 9 fusha të ndryshme, duke ofruar sfida dhe mundësi të reja për nxënësit 🚀.