Lajmet   Njoftim per Mbledhjen e radhes se Kuvendit Komunes 29.11.2016

Njoftim per Mbledhjen e radhes se Kuvendit Komunes 29.11.2016 - 23 nëntor 2016


Mbledhja  e - X- ( Dhjetë per vitin 2016 )  e  rregullt e Kuvendit të Komunës së Mamushes, do të mbahet ditën e Marte me datë: 29.11.2016  duke filluar nga ora 10:30.  Mbledhja do të mbahet në sallën e Kuvendit të Komunës. 

Po ashtu te Njejten dite Mbledhjet e radhes do ti mbaje edhe Komitetet obligative.

Pjesmarrja e qytetareve eshte e mireseardhur.

Mbledhja eshte me kete propozim:

REND DITE

 

  1. Shqyrtimi  dhe miratimi i procesverbalit të mbledhjes së kaluar;
  2. Shqyrtimi  dhe miratimi i rendit të ditës;
  3. Rregullore për taksa, tarifa, ngarkesa administrative dhe shërbimeve të tjera komunale
  4. Të ndryshme.


RSS

Sign in