Republika e Kosoves

Dragash

Drejtori

Selim Kryeziu

Data e lindjes: 25.01.1969

Kontakt:

selim.kryeziu@rks-gov.net

Tel:  044 /201-097

03820045527

 

EDUKIMI 

Ka mbaruar studimet për Letërsi dhe gjuhë shqipe në fakultetin filologjik – Universiteti e Prishtinës Ka punuar për 22 vite si profesor i lëndës “Gjuhë shqipe dhe letërsi” në Shkollën e mesme “Ruzhdi Berisha”  në Dragash. Ka qenë gjithashtu edhe zëvendësministër në Qeverinë e Kosovës, saktësisht në Ministrinë për Komunitete dhe Kthim.

Është i martuar dhe ka dy vajza