Republika e Kosoves

Mamushë

Misioni & Vizioni

Mirë se erdhët në Komunën e Mamushës!

Ueb-faqja e Komunës së Mamushës ofron mundësi të avancuara informimi për aktivitetet e komunës, projektet dhe burimet njerëzore.

Të nderuar qytetarë,
Komuna jonë në politikën prioritare të saj ka kërkesat Tuaja, sepse ne mëtojmë pareshtur që, së bashku me Ju, t’i implimentojmë praktikat më të përparuara dhe demokratike në proceset e vendimmarrjes.​

 

 

Kyçu

Regjistrohu

kalendari

sherbimet

MAMUŞA DERGİSİ

Lokacioni Komuna ë Mamushës

Komuna e Mamushes Facebook

Kontakti

E RIGJISTRI I BIZNESIT

WEB MAIL

Qasje ne dokumente zyrtare

Portali shteteror

Pagesat e tatimit ne prone

NDREQE

Harta e qytetit

Statuti

HIMNI

INSTITUCIONET QENDRORE TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS

INSTITUTI GAP

RAPORTO KORRUPSIONIN! KALLXO.COM