Njoftim per Mbledhjen e radhes se Kuvendit Komunes 28.02.2017 | 2017-02-22

 Mbledhja  e - I- ( pare e vitit 2017)  e  rregullt e Kuvendit të Komunës së Mamushes, do të mbahet ditën e Marte me datë: 28.02.2017  duke filluar nga ora 10:30.  Mbledhja do të mbahet në sallën e Kuvendit të Komunës.
Po ashtu nje te njejten dite mbledhjet do ti mbajne edhe Komitete obligativesi Komiteti per Komunitete dhe Komiteti per Politike dhe Financa.
 

Njoftim per mbajtjen e mbledhjes se jashtezakonshme | 2017-01-20

Kuvendi i Komunes se Mamushes si dhe Komitetet e tij,  Komiteti per  Politkë dhe Financa si dhe Komiteti per Komunitete kane mbajtur mbledhjen e jashtezakonshme me te vetmen pike te rendit te dites:

1. Ndarja dhe Rindarja e fondeve per obligimet e pakryera nga viti 2016.


Pas debateve ne Kuvend e njejta eshte miratuar.
 

Njoftim per Mbledhjen e radhes se Kuvendit Komunes 29.11.2016 | 2016-11-23


Mbledhja  e - X- ( Dhjetë per vitin 2016 )  e  rregullt e Kuvendit të Komunës së Mamushes, do të mbahet ditën e Marte me datë: 29.11.2016  duke filluar nga ora 10:30.  Mbledhja do të mbahet në sallën e Kuvendit të Komunës. 

Po ashtu te Njejten dite Mbledhjet e radhes do ti mbaje edhe Komitetet obligative.

Pjesmarrja e qytetareve eshte e mireseardhur.

Mbledhja eshte me kete propozim:

REND DITE

 

  1. Shqyrtimi  dhe miratimi i procesverbalit të mbledhjes së kaluar;
  2. Shqyrtimi  dhe miratimi i rendit të ditës;
  3. Rregullore për taksa, tarifa, ngarkesa administrative dhe shërbimeve të tjera komunale
  4. Të ndryshme.

 

Sistemi i kamerave ne Mamushe | 2016-10-12

 Ne marrveshjen e bere me UNDP -ne ne ditet e ardhshme ne 22 pika te ndryshme do te vendoset projekti i sistemit te kamerave .Me kete sistem e tere Mamusha do jete nen kontroll.Siguria,rastet e vjedhjeve do te reduktohen.I falenderoj perfaqesuesit e UNDP-se per perkrahjen e ketij projekti.Shuma totale e projektit eshte ne vlere prej 25.000 dollar.Ne kuader te projektit ne dy qendra do te kete publikime te drejtperdrejta,vezhgime dhe regjistrime .UNDP e ka perfunduar tenderin dhe ne ditet e ardhshme firma fituese do te fillojne punimet.Jane duke vazhduar punimet rreth realizimit te pojekteve te rendesishme per Mamushen.
 

Projekti per fushen sportive te klubit Mamusa Spor eshte gati. | 2016-10-12

 Komuna e Mamushes i ka perfunduar punimet rreth projektit te rregullimit te fushes sportive "Mamusa Spor".Punimet e fushes sportive me se voni do te fillojne ne Prill te vitit te ardhshem.Fusha sportive planifikohet te behet ne "Duzlukler"prone shoqerore e komunes.Deri atehere ne kete prone punimet rrugore do te realizohen.Edhe nga ana tjeter do tu hapet rruga pronareve te pronave ne kete krahine.
Komuna e Mamushes ne planifikimin e buxhetit per vitin e ardhshem ka bere planifikim per perkrahje te klubit "Mamusha Spor".I tere qellimi eshte per nje Mamushe me te mire ne te gjitha fushat..
 

Njoftim per Mbledhjen e radhes se Kuvendit Komunes 30.09.2016 | 2016-09-23

Mbledhja  e - VII- ( shtat e vitit 2016 )  e  rregullt e Kuvendit të Komunës së Mamushes, do të mbahet ditën e Premte me datë: 30.09.2016  duke filluar nga ora 11:00.  Mbledhja do të mbahet në sallën e Kuvendit të Komunës. 

Po ashtu te Njejten dite Mbledhjet e radhes do ti mbaje edhe Komitetet obligative.

Pjesmarrja e qytetareve eshte e mireseardhur.

Mbledhja eshte me kete propozim:

REND DITE

 

  1. Shqyrtimi  dhe miratimi i procesverbalit të mbledhjes së kaluar;
  2. Shqyrtimi  dhe miratimi i rendit të ditës;
  3. Shqyrtimi dhe miratimi i Planit të buxhetit për vitet 2017-2019
  4. Shqyrtimi dhe miratimi i Rregullores për tatim ne prone për vitin 2017
  5. Shqyrtimi dhe miratimi i Plani i Veprimit per Barazi Gjinore 20017-2019 (versioni i pare).
  6. Të ndryshme.
 

Njoftim per Qytetar | 2016-09-09

Njoftohen qytetaret e Komunes se Mamushes se me date 15/09/2016 ne ora 11:00 ne sallen e kuvendit te Komunes do te mbahet dëgjimi publik për buxhetin e vitit 2017-të.

Ftoheni te merrni pjese
 

Njoftim per Qytetar | 2016-09-09

Njoftohen qytetaret e Komunes se Mamushes se me date 15/09/2016 ne ora 11:00 ne sallen e kuvendit te Komunes do te mbahet dëgjimi publik për buxhetin e vitit 2017-të.

Ftoheni te merrni pjese
 

Njoftim per Qytetar | 2016-07-08

 Njoftohen qytetaret e Komunes se Mamushes se me date 15/07/2016 ne ora 14:00 ne sallen e kuvendit te Komunes do te mbahet tubim me qytetarer.

Ftoheni te merrni pjes


 

Njoftim për mbledhjen e Kuvendit të Komunës - 30.06.2016 | 2016-06-22

Njoftim për mbledhjen e Kuvendit të Komunës si dhe Komitetet obligative
 

Njoftim për mbledhjen e Kuvendit të Komunës - 22.03.2016 | 2016-03-22

Njoftim për mbledhjen e Kuvendit të Komunës

Mbledhja  e - III- ( trete e vitit 2016 )  e  rregullt e Kuvendit të Komunës së Mamushes, do të mbahet ditën e Marte me datë: 29.03.2016  duke filluar nga ora 10:00.  Mbledhja do të mbahet në sallën e Kuvendit të Komunës.
 

Njoftim për mbledhjen e KKSB | 2016-03-18

KKSB ne Komunen e Mamushes ka mbajtur takimin e pare per vitin 2016 me date 18.03.2016.
ne kete takim eshte diskutimit per realizimin e projektit -Sistemi per monitorim me kamera ne Mamushe, si dhe ne pergjithsi per situaten e sigurise.


FB_IMG_1458726888666-(1).jpg


FB_IMG_1458726872404-(1).jpg
 

Mamusha insiston për lidhjen me autostradë | 2015-12-16

 

Mamushë, 15 dhjetor – Kryetari i Komunës së Mamushës, Arif Butuc, beson se ky lokalitet do të arrijë që të sigurojë lidhjen për në autostradën “Ibrahim Rugova”.

 

Ta mbajmë ambientin e paster per një të ardhme te pastër | 2015-12-04

 Komuna e Mamushës së bashku me Komandantët LMT të Batalionit Turk të Mamushës ,İmamët  e dhe së bashku me nxënësıt dhe  arsimtarët e shkollës Fillore dhe të mesme sot kanë filluar fushatën e pastrimit të rrugëve dhe rrugicave të Mamushës me sloganin”Të mbajmë ambientin pastër pë një të ardhme të pastër”.Në fjalimet e tyre të mbajtura është cekur pasi që pastërtia është thelbi I fesë sonë atëherë nevoja fetare është pastërtia. Mesazhi I Komunës për qytetarët dhe nxënësit është të kenë përgjegjësi më të madhe sociale.
 

Mbështetje të plotë e Autostradës nga Kryeparlamentari i Kosovës Z.Kadri Veseli | 2015-12-01

 Sot Kryetari i Komunës së Mamushës së bashku me kolegët vizituan zyrën e Kryeparlamentarit të Kosovës Z.Kadri Veseli

 

Vendimet e Mbledhjes se Kuvendit te dates 30.10.2015 | 2015-11-03

Kuvendi i Komunes se Mamushes ne Mbledhjen e mbajtur me 30.10.2015 pasi ka shqytruar provcesverbalin e mbledhjes se kaluar si dhe ka miratuar propozimin e shtimit te pikes per Problemin e qeneve endacak, me shumice votash ka miratuar:
1. Draft Statutin e QKMF ne mamushe si dhe
2. Rekomandimin drejtuar ekzekutivit per gjetjen e nje zgjidhje sa me te pershtateshme per problemin e qeneve endacak.
 

Njoftim për mbledhjen e Kuvendit të Komunës | 2015-10-26

Njoftim për mbledhjen e Kuvendit të Komunës

Mbledhja  e - IX- ( nente e vitit 2015 )  e  rregullt e Kuvendit të Komunës së Mamushes, do të mbahet ditën e Premte me datë: 30.10.2015  duke filluar nga ora 11:00.  Mbledhja do të mbahet në sallën e Kuvendit të Komunës.
 

Sistemi i Monitorimit Elektronik- SME në sigurinë e Komunës së Mamushës. | 2015-10-12

Komuna e Mamushës ka organizuar mbledhjen e Këshillit Komunal për siguri në Bashkësi

 

Komuna e Mamushes mban puntori per Procesin e Buxhetimit Komunal 2016-2018 | 2015-06-16

Komuna e Mamushes ne bashkepunim me OSBE_ne sot ka mbajtur puntori per Procesin e Buxhetimit Komunal.

 

Kryetari i Komunes z. Butuc takohet me Ministrin Stavileci | 2015-02-23

Kryetari i Komunes z. Butuc takohet me Ministrin Stavileci
 

Per Sherbime Me Te Mira Paguaj Tatimin Ne Prone | 2012-11-16

 Per Sherbime Me Te Mira Paguaj Tatimin Ne Prone...
 

Ndihma e Teknoligjise në Arsim | 2012-10-17

Në kuadër të Basic Education Program nga USAID-i në shkollën fillore Anadolu  është bërë hapja e ``Klasës Fillore teknologjike  e shek.  XXI`
 

Lule per nder te 8 Marsit | 2012-03-08

Per nder te festes se 8 Marsit, Nenpunesve te Komunes se Mamushes u urohet festa me buqeta lulesh.
 

Zyra e Presidentes se Kosoves shpall konkurs | 2011-09-21


Institucioni Zyra e Presidentit të Republikës së Kosovës kërkon të punësoj në(departmentin/drejtoratin/divizionin, njësinë) në sekretariat të këshillit konsultativ për komunitet 2 zyratrë ligjor;Titulli i vendit të punës: Zyrtar Ligjorë – Këshilli Konsultativ për Komunitete.
per meshum klikoni ne

http://www.president-ksgov.net/repository/docs/Konkursi_i_KKK.pdf
http://www.president-ksgov.net/repository/docs/Konkursi_i_KKK.pdf
 

aktivitete sportive për nder të ditës së shkollës | 2010-05-06

Në kuader të aktiviteteve për shenimin e ditës së shkollës Haxhi Ymer Lutfiu në Komunën e Mamushës do të ketë disa aktivitete kulturore dhe sportive.
 

 

Mamuşalı Öğrencilere Uyuşturucuyla Mücadele Konferansı | 2010-04-28

Kosova Genç İzciler Birliği ve Kosova Genç Birlik Derneği ortaklaşa olarak Mamuşa’da uyuşturucu ile mücadele konulu konferans düzenlediler.


 

RSS

Sign in