Lajmet   Ftesë

Ftesë - 29 dhjetor 2017

  18698133_258425021292255_209495014541305130_n.jpg

 

Të nderuar qytetar të komunës së Obiliqit, Drejtor të Ekzekutivit, Kryesues dhe Asambleist, Drejtor të shkollave fillore dhe të mesme, zyrtarë komunal,

 Ftoheni në sheshin “Aziz Zhilivoda”, të presim bashkarisht ndërrimin e motmoteve.

 Të dielen në ora 24:00.

Me respekt, Xhafer Gashi!

Gëzuar!

 

RSS

Sign in