Republika e Kosoves

Deçan

Ansambli i këngëve dhe valleve nga Deçani pritet nga kryetari Ramosaj

2020/06/29 - 11:15

Pas një suksesi ky rrëmbyen dy çmime në  festivalin virtual të folklorit Anadrini Folk 2020 sot ky grup bashkë me koreografin z.Genc Tetaj, janë prit nga kryetari i komunës z.Bashkim Ramosaj dhe Drejtoresha e Kulturës Rinis dhe Sportit znj. Leonora Ukëhajdaraj .

Gjatë këtij takimi ata bashkë diskutuan lidhur më punën që po bën ky ansambël dhe veshtërsit ani pse në kohë Pandemie për realizimin e videos për pjesëmarrjen në ketë festival ku rrëmbyen çmimet : Loja më e mirë popullore “Këngë bjeshke e vajzave” – Ansambli i Këngëve dhe valleve “Deçani” dhe Çmimi “Hajrush Kryeziu” (për vlerësimin më të mirë nga publiku) Ansambli i Këngëve dhe valleve “Deçani” Kryetari Ramosaj i përgëzoi për punën më përkushtim dhe u premtoi mbështetje të vazhdueshme në realizimin e synimeve të tyre.