Republika Kosovo

Gračanica

Конкурс – Најлепше двориште општине Грачанице

2024/07/02 - 8:54

Туристичка организација Грачаница у сарадњи са „ЈКП Екологија“ расписује конкурс за такмичење “Најлепше двориште општине Грачаницa“.

Сви заинтересовани грађани могу се пријавити путем ФБ или Инстаграм странице ТОГ-а, мејл адресе konkurs.tog@gmail.com или директно у просторијама ТОГ- а радним данима од 10 до 14 часова.

Потребно је да сви заинтересовани грађани доставе фотографије својих дворишта или балкона, као и име и презиме, адресу, место и контакт телефон. Конкурс за најлепше двориште општине Грачаница је отворен до 10.08.2024. године.

Организатори ће након завршетка рока пријаве, контактирати пријављене и најавити долазак и фотографисање дворишта и балкона, након чега ће заједничка комисија ТОГ – a, ЈКП „Екологија“ и представник општине Грачаница, у сарадњи са инжењером хортикултуре одлучити коначног победника.

Власници најлепшег дворишта или балкона по процени комисије ће бити награђени у виду опреме за хортикултуру или садница за потребе одржавања и улепшавање дворишта у износу од 100 евра за прво место, 80 евра за друго место и 70 евра за треће место.

Циљ ове активности је подизање свести локалног становништва о значају одржавања животне средине.