Republika Kosovo

Gračanica

Завршен турнир просветних радника, за лечење Луке Секулића прикупљено 320 хиљада динара

2024/03/22 - 7:52

Руководство Општине Грачаница, на челу са председницом Љиљаном Шубарић, присуствовало је завршници хуманитарног турнира просветних радника „Играј за нечији осмех“ у Доњој Гуштерици.

На хуманитарном турниру који се другу годину заредом одиграва у балон сали у дворишту ОШ „Кнез Лазар“ прикупљено је 320.000 динара, саопштио је директор те школе и организатор турнира Драган Максимовић, истакавши да ће та средства бити усмерена за лечење дечака Луке Секулића из Грачанице.

На турниру су учествовале 22 екипе основних и средњих школа са територије општине Грачаница, као и њихове колеге из општине Штрпце.

Прво место освојила је екипа Медицинске школе Приштина са седиштем у Лапљем Селу, друго место припало је Машинској школи Приштина у Преоцу, док су треће место освојили просветари ОШ „Кнез Лазар“ Доња Гуштерица.

Завршници турнира присуствовала је председница Општине Грачаница проф. др Љиљана Шубарић, заједно са директорима општинских одељења, којима је организатор доделио захвалнице за пружену подршку.

НаимеОпштина Грачаница је на иницијативу општинског Одељења за спорт  и омладину и подршку Одељења за образовање обезбедила спортску опрему и реквизите за хуманитарни турнир.