Rendi i ditës    

          

          

          

  1. Shqyrtimi i kryesimit te mbledhjeve te Kuvendit ,

 

2.      Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar,

 

  1. Shqyrtimi i  Buxhetit për Vitin 2014,

 

  1. Shqyrtimi i Rregullores mbi tatimin në pronë për vitin 2014,

 

  1. Shqyrtimi i propozim Vendimit për miratimin Planit Rregullues Urban Njësia ‘’Krasniq dhe Bajraktar”,

 

  1. Shqyrtimi i draft – Rregullores për Organizimin dhe Bashkëpunimin e Komunës me Fshatrat, Vendbanimet  dhe Lagjet Urbane në Territorin e Komunës së Junikut,

 

7.      Të ndryshme.

 

800×600

FTESË
 
 
 
Për:            Anëtarët e Kuvendit Komunal Junik
Nga:           Vllaznim Maloku –Kryesues i Seancës

Lënda:       Mbledhja e tetë  e rregullt e Kuvendit Komunal
Vendi:        Salla e Kuvendit Komunal Junik
Data:   30.09.2013,  ora  10 00    

Normal
0

false
false
false

SQ
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin:0in;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”,”serif”;}

" /> --> Kuvendi Komunal Junik – Komuna Junik
Republika e Kosoves

Junik

Kuvendi Komunal Junik

2013/09/29 - 12:00

Rendi i ditës    

          

          

          

  1. Shqyrtimi i kryesimit te mbledhjeve te Kuvendit ,

 

2.      Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar,

 

  1. Shqyrtimi i  Buxhetit për Vitin 2014,

 

  1. Shqyrtimi i Rregullores mbi tatimin në pronë për vitin 2014,

 

  1. Shqyrtimi i propozim Vendimit për miratimin Planit Rregullues Urban Njësia ‘’Krasniq dhe Bajraktar”,

 

  1. Shqyrtimi i draft – Rregullores për Organizimin dhe Bashkëpunimin e Komunës me Fshatrat, Vendbanimet  dhe Lagjet Urbane në Territorin e Komunës së Junikut,

 

7.      Të ndryshme.

 

800×600

FTESË
 
 
 
Për:            Anëtarët e Kuvendit Komunal Junik
Nga:           Vllaznim Maloku –Kryesues i Seancës

Lënda:       Mbledhja e tetë  e rregullt e Kuvendit Komunal
Vendi:        Salla e Kuvendit Komunal Junik
Data:   30.09.2013,  ora  10 00    

Normal
0

false
false
false

SQ
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin:0in;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”,”serif”;}