Mirësevini në Kaçanik

Hyrja Regjistrohu

 

Faqja e Kaçanikut do te jetë një dritare e re, ne të cilën qytetarët e komunës sonë, por edhe më gjere, mundë të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet dhe sfidat tona dhe të qytetarëve tanë.

 

Historiku

Kaçaniku si qendër administrative – qytezë daton që nga fundi i shekullit XVI. Themelues i parë i kësaj qyteze është Koxha Sinan Pasha i cili ndërtoi xhaminë në vitin 1594 e cila edhe sot ekziston, një kuzhinë publike (imaret) , një shkollë në afërsi të xhamisë, dy hane, një hamam, kalanë (në fund të shekullit XVI , në vitin 1595 ) dhe disa mullinj në lumin Lepenc.
 
më shumë...

 

Lajme

Njoftim për qytetarë
04 maj 2016

 Agjencia për ndihmë juridike falas, njofton të gjithë qytetarët e Komunës së Kaçanikut se nga sot  (04 Maj 2016) deri më datë 31 Maj 2016 , klinika mobile për ofrimin e ndihmës juridike falas do të ju shërbej qytetarëve të Komunës së Kaçanikut.

më shumë...

Asfaltohet rruga në fshatin Nikaj, investim i Komunës së Kaçanikut
04 maj 2016

 Është asfaltuar rruga në fshatin Nikaj në kuadër të projektit “ Zgjerimi- Kanalizimi dhe asfaltimi i rrugës në fshatin Nikë-faza e dytë”. Përmes këtij projekti është asfaltuar rruga me gjerësi 5 m dhe gjatësi 519 m, ndërsa trashësia 8 cm, si dhe është rregulluar pjesa e kanalit dhe rrigollave përgjatë rrugës. 

më shumë...

Klinika Mobile për ndihmë juridike falas, vendoset në oborrin e Komunës së Kaçanikut
04 maj 2016

 Agjencia për ndihmë juridike falas, sot ka filluar shërbimet juridike falas në Komunën e Kaçanikut. Që nga sot  (04 Maj 2016) deri më datë 31 Maj 2016 , klinika mobile për ofrimin e ndihmës juridike falas do të ju shërbej qytetarëve të Komunës së Kaçanikut.

më shumë...

Komuna e Kaçanikut dhe KRM “ Pastërtia” nënshkruajnë marrëveshjen për kryerjen e shërbimeve komunale
29 prill 2016

 Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi ka nënshkruar “ Marrëveshjen për kryerjen e shërbimeve komunale” me Kompaninë Regjionale të Mbeturinave “ Pastërtia” të cilën e përfaqësoi Kryeshefi Ekzekutiv Dugagjin Etemi.

 

më shumë...

Kuvendi i Komunës së Kaçanikut me shumicë votash miraton Raportin Financiar për periudhën janar-mars 2016
29 prill 2016

 Kuvendi i Komunës së Kaçanikut në seancën e IV për këtë vit, me shumicë votash ka miratuar Raportin Financiar për periudhën janar-mars 2016, Propozim Rregulloren për ndryshim plotësimin e Rregullores 01-Nr. 16-36731/2016, Për Pagesën e Tarifave, Ngarkesave administrative, Gjobave dhe Shërbimeve tjera Komunale e datës 15.02.2016 si dhe unanimisht ka votuar për Propozim Vendimet ( 14)  për mbrojtjen e vlerës së natyrës.

më shumë...

Komuna e Kaçanikut ndanë 50 bursa studentore
28 prill 2016

 Komisioni Komunal për përzgjedhjen e bursistëve të Komunës së Kaçanikut i themeluar nga Kryetari i Komunës Besim Ilazi, ka publikuar listën e 50 studentëve përfitues të bursave. 

më shumë...

 

Hyrja


Aplikimi Online

Kryetari Komunës

Besim-Ilazi---Kryetar-(1).jpg


riatdhesimi.jpg

> ZËRIMI KUVENDIT

> VJETARI KOMUNËS

> STATUTI KOMUNËS

> QASJE NE 
 DOKUMENTE PUBLIKE
> PRONAT KOMUNALE
>   DRAFT DOKUMENTE

Kontakto Komunendergo-email--(2).jpgemail.jpg