Republika e Kosoves

Prizren

Kryetari Shaqir Totaj ka pritur në takim Ambasadorin e Shqipërisë në Kosovë, Sh.T. Petrit Malaj

2024/02/06 - 11:29

Kryetari Shaqir Totaj priti sot, për herë të parë, Ambasadorin e ri të Shqipërisë në Kosovë, Sh.T. Petrit Malaj, me ç’rast biseduan mbi strategjitë kryesore që synojnë nxitjen e lidhjeve më të forta dhe avancimin e përpjekjeve bashkëpunuese në sektorë të ndryshëm.

Gjatë takimit, u theksua rëndësia e forcimit të marrëdhënieve me komunat ndërkufitare të Shqipërisë për ta nxitur rritjen socio-ekonomike dhe shkëmbimin kulturor.

Temë diskutimi, gjithashtu, ishte zgjerimi i iniciativave të turizmit, kulturës, sportit dhe arsimit ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë.