Republika e Kosoves

Prizren

Komiteti për Turizëm, Zhvillim, Ekonomi dhe Bujqësi

Anëtarët e komitetit:

  1. Petrit Hoxhaj, anëtarë nga Kuvendi i Komunës (LVV);
  2. Shkëlzen Kastrati, anëtarë nga Kuvendi i Komunës (PDK);
  3. Brikena Karavidaj, anëtarë nga Kuvendi i Komunës (LDK);
  4. Shkurte Krasniqi, eksperte e jashtëm në fushën për Turizëm, Zhvillim Ekonomik dhe Bujqilsi;
  5. Zümrüt Bucko, eksperte e jashtëm në fushën për Turizëm, Zhvillim Ekonomik dhe Bujqilsi.