Republika e Kosoves

Prizren

Njoftim për fillimin e procesit për zgjedhjen e kryetarëve të këshillave në fshatra, vendbanime dhe lagjet urbane të Komunës së Prizrenit

2024/02/05 - 6:33

Komisioni i themeluar dhe emëruar nga Kuvendi i Komunës, njofton të gjithë qytetarët e Komunës së Prizrenit se do të filloj procesi i zgjedhjes se këshillave lokale në fshatra, vendbanime dhe lagjet urbane në territorin e Komunës së Prizrenit.

Datat e planifikuara të mbajtjes së takimeve mund t’i gjeni në vegëzën në vijim, si dhe më poshtë:

Shqip:

https://kk.rks-gov.net/…/Njoftim-per-fillimin-e…

Boshnjakisht:

https://kk.rks-gov.net/…/Obavestenje-za-pocetak-procesa…

Turqisht:

https://kk.rks-gov.net/…/Prizren-Belediyesi-koy…