Republika e Kosoves

Prizren

Paisje medicinale për Shërbimin Emergjent nga KFOR-i

2023/03/15 - 4:02

Sot, Drejtoria Komunale e Shëndetësisë pranoi donacion te vlefshëm, me rëndësi të veçantë – pajisje mjekësore nga KFOR-i Italian dedikuar Shërbimit Urgjent të Komunës së Prizrenit.
Ceremonia e pranim-dorëzimit të donacionit u bë në prani të Kryetarit Shaqir Totaj, Këshillit drejtues të QKMF-së, drejtoreshës së DKSH-së, Burbuqe Berisha, pjesëtarëve të KFOR-it dhe Gjeneralit Mario Bozzi si dhe mediave.
Falenderojmë KFOR-in Italian për këtë donacion duke shpresuar në bashkëpunime të ngjashme edhe në të ardhmen.