Republika e Kosoves

Gllogoc

Më rastin e 115 vjetorit të Kongresit të Manastirit mbahet Akademi Solemne

2023/11/20 - 3:05

Më rastin e 115 vjetorit të Kongresit të Manastirit mbahet Akademi Solemne

Më rastin e shënimit të 115 vjetorit të Kongresit të Manastirit, Komuna e Drenasit, përkatësisht Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport, organizon Akademi Solemne.

Akademia Solemne do të mbahet me datën 22 Nëntor duke filluar nga ora 13:00 dhe mbahet në Sallën e Kulturës.

Ju mirëpresim!