Republika e Kosoves

Gllogoc

Thirret Seanca Solemne e Kuvendit të Komunës me rastin e festës së 28 Nëntorit, ditës së Flamurit dhe ditëlindjes së Komandantit Legjendar Adem Jashari

2023/11/23 - 6:29

Thirret Seanca Solemne e Kuvendit të Komunës me rastin e festës së 28 Nëntorit, ditës së Flamurit dhe ditëlindjes së Komandantit Legjendar Adem Jashari

 

Në bazë të nenit 8 të Udhëzimit Administrativ nr.02/2015 për mbajtjen e mbledhjeve të Kuvendit të Komunës, Kryesuesi i Kuvendit të Komunës z.Milaim Hajdari, më datë: 27.11.2023 (e hënë) duke filluar në ora 10:30  në sallën e Kuvendit të Komunës, thërret Seancë Solemne e Kuvendit të Komunës me rastin e festës së 28 Nëntorit, ditës së Flamurit dhe ditëlindjes së Komandantit Legjendar Adem Jashari.

 

Rendi ditës

 

  1. 10:30- Hapja e mbledhjes Solemne të Kuvendit të Komunës nga Kryesuesi z.Milaim Hajdari.
  2. 10:45- Fjalimi i Kryetarit të Komunës së Drenasit z. Ramiz Lladrovci.
  3. 11:00- Mbyllja e mbledhjes Solemne të Kuvendit të Komunës.