Republika e Kosoves

Malishevë

Në Komunën e Malishevës bëhen 10 familje me shtëpi të reja banimi

2024/03/27 - 10:47

Një vit më pas, që kur nisa një bashkëpunim shumë të mirë Komuna e Malishevës  me organizatën “Qatar Charity”, sot ka ndarë çelësat e shtëpive të ndërtuara dhe mobiluara tërësisht për 10 familje, që jetojnë në kushte të vështira ekonomike e sociale.

I uroj nga zemra secilën familje që nga sot do të jetojnë në kushte më të mira dhe me mirëqenie sado më të lartë, tha  kryetari Kastrati.