Republika e Kosoves

Prizren

Drejtor

Bexhat Bytyqi

e-mail: bexhat.bytyqi@rks-gov.net
Zyre: +383(0) 38 200 44-733
__________________________________________________________________________________________________________

Bexhat Bytyqi ka lindur më 01.07.1969 në Sërbicë të Poshtme, Prizren. Ka përfunduar studimet në Shkenca Teknike dhe ka gradën Master. Ka përvojë mbi 20 vjeçare profesionale në institucine private. Është i martuar.