Republika e Kosoves

Prizren

Drejtor


Sencar Karamuço

e-mail: sencar.karamuco@rks-gov.net
Zyre: +383(0) 38 200 44-736

_____________________________________________________________________________________________________

Sencar Karamuço ka lindur në Prizren, me 21.05.1983. Është diplomuar për shkenca politike në Universitetin Gazi në Ankara, Turqi dhe ka vazhduar studimet për master në të njëjtin universitet. Ai gjithashtu mbaroi studimet e doktoraturës në Universitetin Trakya në Edirne, Turqi. Karriera e tij profesionale filloi si gazetar në Turqi për tre vjet, më pas u emërua Drejtor i Sigurisë dhe Emergjencave në Komunën e Prizrenit dhe më pas u bë Drejtor i Gjeodezisë dhe Kadastrit për 2 mandate. Ai ka qenë dhe zëvendës kryesues në Kuvendin e Komunës së Prizrenit dhe Këshilltar Politik i Kryeministrit. Sencari është drejtor në Gjeodezi dhe Kadastër për herë të tretë.