Republika e Kosoves

Mitrovicë e Jugut

Kryetari i Komunës së Mitrovicës, z.Bedri Hamza, uron besimtarët musliman për muajin e shenjtë të Ramazanit.

2024/03/11 - 11:51

Të nderuar besimtar mysliman,
Me rastin e fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit, ju uroj agjërim të lehtë, paqe e begati në secilën familje.
Le të na shërbej ky muaj për t’u afruar dhe ndihmuar njëri tjetrin.
Urime muaji i shenjtë i Ramazanit!