Republika e Kosoves

Mitrovicë e Jugut

7 – LISTA E VERIFIKIMIT PARAPRAK – MËSIMDHËNËSE-S PËR KIMI (KIMI E PËRGJITHSHME DHE INORGANIKE) – 20 ORË MËSIMI – VENDI I LIRË – NJË (1) POZITË

2024/04/19 - 5:32

Forma e aplikacionit: 7 – LISTA E VERIFIKIMIT PARAPRAK – MËSIMDHËNËSE-S PËR KIMI (KIMI E PËRGJITHSHME DHE INORGANIKE) – 20 ORË MËSIMI – VENDI I LIRË – NJË (1) POZITË